Algemeen

 

Beheer - Vervoer - Algemeen

Beheer

Niels Oosterbaan is de beheerder van De Noord en ook van nagenoeg alle andere appartementen van Eureka. Hij is aanspreekpunt voor vragen en klachten. Het telefoonnummer van Niels is 06 - 1107 9031. Hij is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Uiteraard is dat 's avonds en 's nachts alleen voor calamiteiten.

 

Bedlinnen, handdoeken en keukendoeken kunt u huren via www.LinnenServiceVlieland.nl. Vanaf 1 januari 2015 is er bij Linnenservicevlieland een aparte site voor Eureka met een aantrekkelijke aanbieding voor het huren van bedlinnen en handdoeken. Voor € 7,25 per bed ontvangt u bedlinnen, een grote handdoek en een kleine handdoek.

 

Vervoer

 

Wij verzorgen voor u gratis het vervoer van uw bagage van en naar de boot. Bij aankomst op Vlieland staat Bagagevervoer Wietze de Boer klaar om uw spullen naar De Noord (Eureka 8) te brengen. Vanaf de boot is het ca. 10 minuten lopen naar ons appartement, maar u kunt ook de bus nemen.

 

Rederij Doeksen verzorgt het vervoer vanuit Harlingen naar Vlieland. Voor alle vertrektijden kunt u de website van de rederij raadplegen:    www.rederij-doeksen.nl

 

Harlingen is uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken. Er zijn directe busverbindingen met Harlingen vanuit Alkmaar, Leeuwarden en Heerenveen. Ook kunt u gebruik maken van de zgn. Q-liner, deze bus rijdt vanaf Alkmaar rechtstreeks naar Harlingen. Per trein reist u via Leeuwarden, waar u overstapt op de boottrein die doorrijdt naar Harlingen. (Voor meer informatie hierover kunt u bellen met 0900-9292).

 

Algemeen

Onderstaand een aantal links die zeker de moeite waard zijn:

vlieland.net

Vlieland Info

Vlieland Info

Vlieland Restaurants

Rederij Doeksen

www.vliehorsexpres.nl

 

Sport

www.manegedeseeruyter.nl

www.staledda.nl

Halvemarathon

 

Muziek

www.intothegreatwideopen.nl

 

Fietsenverhuur

www.fietsverhuurvlieland.nl

 

Musea

De Noordwester

Trompshuys

 

Film/theater/voorstellingen

www.podiumvlieland.nl

www.denoord-vlieland.nl © 2007 Alle rechten voorbehouden